Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SMARTZILLA Tuya Szenzor csomag

44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Smartzilla
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Megbízható magyar webshop
Biztonságos online fizetés bankkártyával
Gyors kiszállítás futárszolgálattal

Leírás

Tedd biztonságossá otthonod szenzor csomagunkkal! Az egymással összehangoltan működő intelligens eszközök mobiltelefonon keresztül értesítést küldenek, ha rendellenességet észlelnek otthonodban. Az eszközök ingyenesen letölthető SMARTZILLA alkalmazásunkkal vezérelhetőek. Az alkalmazás éresítést küld a szenzorok által észlelt eseményekről, pl. ajtó, ablak nyitása, mozgás a lakásban, vízbetörés, füst. A csomag tartalmazza az eszközök vezérlését és összehangolt működését biztosító Zigbee központi egységet is.

Az applikációról itt találsz leírást: SMARTZILLA

Csomag tartalma:

2 db SMARTZILLA Zigbee Nyitásérzékelő
Zigbee okosotthon rendszerbe köthető nyitásérzékelő. Érzékeli az ajtó.- ablaknyitást és a Zigbee központba küldi a jelet. Vezérelhet okosvilágítást, szellőzést, klímát, riasztórendszert. A SMARTZILLA alkalmazásban értesítést/riasztást kérhetsz okostelefonodra az érzékelt nyitásról.

1 db SMARTZILLA Zigbee Mozgásérzékelő
Zigbee okosotthon rendszerbe köthető mozgásérzékelő. Érzékeli a mozgást és a Zigbee központba küldi a jelet. Vezérelhet okosvilágítást, szellőzést, klímát, riasztórendszert.

1 db SMARTZILLA Vízbetörés érzékelő
Vizszivárgást, vízbetörést érzékelő vezeték nélküli okos szenzor. Vizes helyiségekben (fürdőszoba, konyha) elhelyezve a SMARTZILLA applikáción keresztül riasztást küld okostelefonodra, ha szivárgást, vízbetörést érzékel.

1 db SMARTZILLA Füstérzékelő
SMARTZILLA okosotthon rendszerbe köthető Wi-Fi-s füstérzékelő. Riasztást küld okostelefonra az ingyenesen letölthető SMARTZILLA alkalmazáson keresztül, ha füstöt érzékel. Összekapcsolható más SMARTZILLA okoseszközökkel is, pl: a riasztás jelzésére megváltoztatja az okos LED panel színét, vagy bekapcsolja a riasztót. 2 db CR2032-es gombelemmel működik.

1 db SMARTZILLA Zigbee központ 67 eszközhöz
A SMARTZILLA Zigbee központ a Zigbee protokollt használó okoseszközök központi vevőegysége. A központi egység és a SMARTZILLA alkalmazás segítségével egyszerűen vezérelheted  Zigbee eszközeidet okostelefonról vagy tabletről, akár távolról is . A készülék Wi-Fi routeren és internetkapcsolaton keresztül csatlakozik a webre. A csatlakoztatott okoseszközök Zigbee protokoll segítségével csatlakoznak a központhoz. A központ 67 eszköz vezérlésére alkalmas.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!