Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SMARTZILLA Otthon okosító csomag

224.990 Ft (177.157 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Smartzilla
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Megbízható magyar webshop
Biztonságos online fizetés bankkártyával
Gyors kiszállítás futárszolgálattal

Leírás

Komplett, rugalmasan bővíthető okosotthon csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy telepítés után azonnal használatba vehesd okosotthon rendszeredet. A csomag szinte mindent tartalmaz, ami "kezdő" okosotthon felhasználóknak szükséges. A későbbiekben webáruházunkból igény szerint bővítheted további kompatibilis eszközökkel. Az intelligens eszközök hálózatba köthetőek, okostelefonról, ingyenesen letölthető SMARTZILLA alkalmazással (iOS és Android) irányíthatóak. Az okoseszközök hangvezérléssel (Amazon Alexa, Google Assistant) is irányíthatóak. A csomag a Zigbee eszközök irányításához szükséges vezérlőegységet is tartalmazza.

Az applikációról itt találsz leírást: SMARTZILLA

Csomag tartalma:

2 db SMARTZILLA Zigbee Mozgásérzékelő
Zigbee okosotthon rendszerbe köthető mozgásérzékelő. Érzékeli a mozgást és a Zigbee központba küldi a jelet. Vezérelhet okosvilágítást, szellőzést, klímát, riasztórendszert. A SMARTZILLA alkalmazásban értesítést/riasztást kérhetsz okostelefonodra az érzékelt mozgásról.

3 db SMARTZILLA Zigbee Nyitásérzékelő
Zigbee okosotthon rendszerbe köthető nyitásérzékelő. Érzékeli az ajtó- és ablaknyitást, és a Zigbee központba küldi a jelet. Vezérelhet okosvilágítást, szellőzést, klímát, riasztórendszert. 

1 db SMARTZILLA Kamera 2.0 MP Solar Big (Battery)
SMARTZILLA alkalmazással használható okos kamera. Tökéletes megoldás olyan külső területek figyelésére, ahol nincs áramforrás, mivel a kamera akkumulátorai napenergiával töltődnek. A készülék WiFi hálózaton keresztül kommunikál, az ingyenes SMARTZILLA applikáción keresztül elérhető a kamerakép. A kamera a kültéri használathoz szükséges IP65-ös védelemmel rendelkezik. Telepítése rendkívül egyszerű, kábelezésre nincs szükség.

1 db SMARTZILLA Zigbee központ 67 eszközhöz
A SMARTZILLA Zigbee központ a Zigbee protokollt használó okoseszközök központi vevőegysége. A központi egység és a SMARTZILLA alkalmazás segítségével egyszerűen vezérelheted  Zigbee eszközeidet okostelefonról vagy tabletről, akár távolról is. A készülék Wi-Fi routeren és internetkapcsolaton keresztül csatlakozik a webre. A csatlakoztatott okoseszközök Zigbee protokoll segítségével csatlakoznak a központhoz. A központ 67 eszköz vezérlésére alkalmas.

1 db SMARTZILLA Infravörös távirányító vezérlő
Az eszköz alkalmas bármilyen IR technológiával kommunikáló eszköz vezérlésére. Ilyenek lehetnek TV, HIFI, klíma, rádió stb. Az eszköz automatikusan felismeri a készüléket, vagy manuálisan tanítható a távirányító segítségével.

1 db SMARTZILLA Okos dugalj 230V
Az okos dugalj alkalmas 230V-os készülékek használatára max 10A áramerősségig. Alkalmazás segítségével minden dugalj külön vezérelhető és összekapcsolható más SMARTZILLA eszközzel is. Nem igényel szerelést, csak dugd be a meglévő konnektorba és párosítsd össze az alkalmazással!

4 db SMARTZILLA Okos dugalj 230V beépíthető
A hagyományos konnektor helyére építhető okos konnektor segítségével ki- és bekapcsolhatod hagyományos eszközeidet. Az alkalmazás segítségével a dugalj távolról is vezérelhető, időzítés is beállítható. A konnektor az alkalmazáson keresztül egyszerűen hálózatba köthető más okoseszközökkel (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, stb), így automatikusan vezérelhetőek a konnektorba dugott eszközök.

 3 db SMARTZILLA WIFI Okos kapcsoló 1 csatornás beépíthető
Az ingyenes SMARTZILLA alkalmazás és az okos kapcsoló segítségével vezérelheted lakásod világítását akár távolról is. Alkalmas hétvégi házak, lakások, családi házak világításának távoli vezérlésére. Beállíthatsz időzítést, összekapcsolhatod más SMARTZILLA okos eszközökkel (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, stb.) is. 

1 db SMARTZILLA Füstérzékelő
Riasztást küld okostelefonra az ingyenesen letölthető SMARTZILLA alkalmazáson keresztül, ha füstöt érzékel. Összekapcsolható más SMARTZILLA okoseszközökkel is, pl: a riasztás jelzésére megváltoztatja az okos LED panel színét, vagy bekapcsolja a riasztót. 

1 db SMARTZILLA Ujjlenyomat olvasó Okos zár 6068
SMARTZILLA alkalmazással használható, intelligens otthoni rendszerbe integrálható okos ajtózár. Megrendelés előtt egyeztetés szükséges a megfelelő zárbetét kiválasztásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!