Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi kupon akciók

 

Őszi kupon akciók:

A kupon kedvezmények időtartama:
2019.10.12-2019.11.30-ig tart.

A kuponok egyszeri kedvezményre jogosítanak, a kupon kedvezmények nem összevonhatóak, egy rendelésben csak egy kupon váltható be.

Visszatérő vásárlók kedvezménye:

A fenti időszakban minden  vásárlónkat megajándékozzuk egy 500 Ft értékű kupon kedvezménnyel.
A kupont azok a vásárlók használhatják fel, akik a rendelésük leadását és kiegyenlítését követő 2 hétben egy újabb rendelést adnak le, minimum 5000 Ft értékben a www.vedditt.com weboldalon keresztül. Az 5000 Ft-os összeghatárba az esetlegesen felmerül szállítási költség nem számítható bele.
A kupon felhasználásának menete: A kupon felhasználásához nincs más dolga a vásárlónak, mint hogy az új rendelésének megjegyzésébe beírja az előző rendelésének a számát, valamint hogy "500 Ft kupon kedvezmény". (Pl.: rendelési szám, amivel jogosult vagyok a kedvezményre:110, 500 Ft kupon kedvezmény) A  kedvezmény levonásáról e-mailben értesítjük a vásárlót.
 

Hírlevél kedvezmény:

A fenti időszakban minden  a www.vedditt.com oldal hírlevelére feliratkozó vásárlónkat egy 1000 Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg, melynek érvényességi ideje a feliratkozástól számított  30 nap. Az 1000 Ft-os kedvezmény 15000 Ft feletti rendelés felett váltható be a hírlevél regisztrációkor megadott e-mail címre hivatkozva. (Pl.: pelda@pelda.hu. "Hírlevél kupon beváltása") A hivatkozást minden esetben az új rendelés megjegyzés rovatába kell feltüntetni a rendelés leadásakor. A  15000 Ft -os vásárlási összeghatárba a szállítási költség nem számítható bele. A kedvezmény utólag kerül levonásra a rendelés végösszegéből, melyről e-mailben értesítjük a vásárlót.