Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért érdemes okos zárat vásárolnod?

Miért érdemes okos zárat vásárolnod?

A Statista.com előrejelzései szerint az okos otthonok globális piaca, valamint az ez iránti igény 2024-ben várhatóan nagymértékben megnövekszik. Ennek fényében az okos otthoni biztonsági eszközök mellett az okos, digitális eszközök piacának alapvető szegmense az energiagazdálkodás, valamint az otthoni szórakozás lesz.

Az okos zár napjaink egyik kiemelkedő, technológiai fejlődéssel lépést tartó eszközének bizonyul az otthon automatizálása terén. Az okos zár a bejárati ajtó számára funkciót és stílust biztosít, melyet hang-asszisztensekkel, Wi-Fi-vel, valamint Bluetooth-tal történő együttműködésre terveztek. Ezek a korszerű okos zárak számos méretben és formában beszerezhetők, mellyel otthonod biztonságosabbá, védettebbé tehető.

Az okos zár használatának előnyei:

A kulcs helyett telefon

Az okos zár segítségével a kulcsod ezt követően az okostelefonod lesz, amellyel a bejárati ajtód bárhonnan kinyithatóvá válik.

Intelligens érzékelő

Néhány okos zár képes érzékelni azt, ha egy belépésre jogosult személy tartózkodik az ajtó közelében (ennek során az illető személy mobiltelefonját érzékeli), amelynek hatására automatikusan kinyitja a bejárati ajtót.

Nem kell többet aggódnod amiatt a munkába menet, hogy vajon bezártad-e az ajtód, mert a csatlakoztatott okos zár figyelmeztet arra, ha véletlenül nyitva felejtetted volna.

Okos életkönnyítő eszköz

Ahogy minden okos eszköznek, az okos zárnak is az a funkciója, hogy az életedet könnyebbé és kényelmesebbé tegye.

Távoli hozzáférés biztosítása

Olyan intelligens tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a távoli hozzáférés és a hangvezérlés. Az okos zár csatlakozik a Wi-Fi-hez, ennek köszönhetően bárhonnan vezérelhető.

Amennyiben nem sikerül időben hazaérned és a vendégeid, a kutyasétáltatód, a takarítód, a legjobb barátod vagy messziről ideutazott rokonod toporog az ajtód előtt, kinyithatod neki az ajtót még mielőtt hazaérkeznél.

Nincs többé kulcsmásolás!

Az okos zár használatával többé nem szükséges kulcsmásolatot készítened az otthonodba rendszeresen járók számára, hiszen mindezt távollétedben is engedélyezni és ellenőrizni tudod.

Mi több: kontrollálhatod és időhöz igazíthatod azt, hogy bizonyos személyek a hét melyik napján és a nap mely órájában léphetnek be, ahogy azt is, hogy belépve az ajtón mennyi ideig tartózkodhat otthonodban (például: a takarítónő szerdán 14:00 órától 16:00 óráig tartózkodhat az otthonodban).

Kiküszöbölheted a lábtörlő alól ellopott kulcs rizikóját.

Biztonság mindenekelőtt!

Tartsd otthonod biztonságban: legyél naprakész az alkalmazások terén, ellenőrizd a jelszavakat, a PIN-kódot, használj hangvezérlést.

Válassz a színvonalas és modern okos zárak közül, hogy a biztonság mellé kényelem is társuljon.