Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cégünk társadalmi felelősségvállalása a COVID-19 megpróbáltatásai idején

Cégünk társadalmi felelősségvállalása a COVID-19 megpróbáltatásai idején

A vállalatok a COVID-19 idején nem törekedhetnek kizárólagos jelleggel a profitszerzésre, hiszen egyre növekvő elvárás mutatkozik meg azok társadalmi és környezeti felelősségvállalását illetően.

A vállalatok szociális lelkiismerete a társadalmi felelősségvállalásban mutatkozik meg

A jelenleg tomboló, szinte az egész világot karanténba kényszerítő világjárvány nagy megpróbáltatás elé állítja a vállalatokat, melyeknek vezetői lehetőségük van eldönteni, hogy élnek-e a CSR: Corporate Social Responsability, vagyis a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának kihívásával. Nem véletlenül nevezik a CSR-t a vállalatok szociális lelkiismeretének, mely lépésük jóval túlmutat a vállalaton belüli stratégiákon, és mintegy opcionális filozófiaként értelmezhető feladattá nő.

Miért fontosak a szájmaszkok a COVID-19 elleni küzdelemben?

Sokakban felmerül a kérdés, mely szerint: érdemes-e maszkot viselni a koronavírus elleni védelem során? 2020. április 1-jén a Nature.com oldalán Roman Wölfel, Victor M. Corman, valamint Wolfgang Guggemos, a Bundeswehr Mikrobiológiai Intézet virológusai szerint: a COVID-19 elkapását követő első héten a legfertőzőbbek az emberek, mely idő alatt tünetek alig, vagy egyáltalán nem is jelentkeznek.

A COVID-19 elleni védekezés egyik legjobb módja a maszkviselés.

Vigyázz magadra és támogass egy jó ügyet!

Cégünk, a Vedditt.com, maszkok felajánlásával kíván részt venni a fennálló járvány megfékezésében. A kezdeményezést a Rádió1 népszerű reggeli műsorában, a Balázsékban jelentett be Badár Sándor, ismert komikus. Ezen vállalati szociális felelősségvállalásunkkal minden századik eladott maszk után 20 darabot ajánlunk fel különféle rászoruló intézményeknek.

A kezdeményezésnek köszönhetően már több mint 3000 maszkot sikerült felajánlani, melynek kiszállítását is vállaljuk. Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a maszkok felajánlása folyamatos.

A COVID-19 idején elterjedt, mottóvá érett: Vigyázzunk egymásra! mindannyiunkat érintő felszólítás mellé csupán annyit fűznénk hozzá, hogy: vigyázz magadra és támogass egy jó ügyet!